وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی
صفحه اصلياخبار فرهنگ سلامتپيام هاي سلامتيفیلم و تیزربازی های سلامتنرم افزارهای سلامتجدیدترین مطالب سلامتباورهای غلطروزهای سلامتآموزش همگانی تغذیه
صفحه اول
تماس با ما
RSS
چهارشنبه ٠٧ تير ١٣٩٦  -  
 » 
عنوان ها
جدیدترین اخبار
جدیدترین مطالب
اخبار > 5 عامل خطر از 7 عوامل خطر بیماری های غیرواگیر، تغذیه ای است
 


نسخه چاپي  ارسال به دوست
 مدیرکل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت اعلام کرد:
   5 عامل خطر از 7 عوامل خطر بیماری های غیرواگیر، تغذیه ای است

 مدیرکل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت گفت: از 5 ریسک فاکتور بیماری های غیرواگیر 5 ریسک فاکتور مربوط به تغذیه است.

به گزارش وبدا، دکتر زهرا عبداللهی در نشست معاونان بهداشت گفت: مصرف زیاد نمک، قند، چربی و مصرف کم سبزی و میوه 5 ریسک فاکتور تغذیه ای هستند که در شیوع بیماری های غیرواگیر نقش دارند.

وی افزود: 19 درصد سرطان های دستگاه گوارش به دلیل کم خوردن سبزی و میوه است. 80 درصد مردم جهان میوه و سبزی کم می خورند .

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت بیان کرد: طی بررسی ها در سال 2010 عوامل خطر تغذیه ای بیشترین میزان مرگ در دنیا را موجب شده است.

دکتر عبداللهی اظهار داشت: اضافه وزن و چاقی در گروه های سنی مختلف به ویژه در کودکان 15 تا 23 ماهه و جوانان 25 تا 34 ساله معضل امروز جامعه ماست.

وی در بخش دیگری از سخنانش در خصوص مداخلات تغذیه ای جامعه محور وزارت بهداشت برای کم کردن این عوامل خطر در صنایع غذایی همچون انواع روغن ها، نان، آبمیوه ها و نوشابه ها توضیح داد.

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت اجرای بسیج ملی کاهش مصرف نمک، قند و چربی را به عنوان یکی از برنامه های طرح تحول سلامت اعلام کرد.

وی اجرای برنامه های پیشگیری از دیابت، چربی خون و فشار خون را در قالب برنامه NCDیکی از برنامه های محوری دفتر بهبود تغذیه جامعه دانست.

 
 دوشنبه ٢٩ آذر ١٣٩٥- ١٠:٤٤ / شماره خبر: ١٥٥٢٨٩
برای این خبر نظری ثبت نشده است
نظر شما
نام :
ايميل : 
*نظرات :
متن تصویر را وارد کنید:
 

خروج