وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی
صفحه اصلياخبار فرهنگ سلامتپيام هاي سلامتيفیلم و تیزربازی های سلامتنرم افزارهای سلامتجدیدترین مطالب سلامتباورهای غلطروزهای سلامتآموزش همگانی تغذیه
صفحه اول
تماس با ما
RSS
چهارشنبه ٠٩ فروردين ١٣٩٦  -  
 » 
عنوان ها
جدیدترین اخبار
جدیدترین مطالب
اخبار > 90 درصد سرطانها وابسته به سبک زندگی است
 


نسخه چاپي  ارسال به دوست
 رئیس دانشکده علوم پزشکی نیشابور:
  90 درصد سرطانها وابسته به سبک زندگی است

رئیس دانشکده علوم پزشکی نیشابور به مناسبت گرامیداشت دهه مبارک فجر و ولادت حضرت زینب(س) و روز پرستار در سخنرانی پیش از خطبه های نماز جمعه گفت : 90 درصد سرطانها با عوامل محیطی و سبک زندگی در ارتباط هستند.

دکتر محسن عظیمی نژاد با توجه به هفته پویش ملی مبارزه با سرطان ( 8 تا 15 بهمن ماه) در سخنرانی پیش از خطبه های نماز جمعه شهر نیشابور گفت : در سیر جهانی بیماریها ، وضعیت ابتلاء به بیماریها تغییر می کند و امروزه سرطان در اکثر کشورهای دنیا به عنوان سومین عامل مرگ و میر شناخته شده است که اگر به همین صورت پیش برود ممکن است به دومین عامل تبدیل شود.

وی سن را یکی از عوامل محیطی موثر در ابتلاء به سرطان دانست و گفت : در کشور ما خطر ابتلا به سرطان با افزایش سن ارتباط مستقیمی دارد بطوریکه بیش از 90 درصد افراد بالای 90 سال به سرطان مبتلا می شوند.

رئیس دانشکده علوم پزشکی نیشابور با بیان اینکه 90 درصد سرطانها با عوامل محیطی و سبک زندگی در ارتباط هستند افزود : نحوه تغذیه ، بی تحرکی و چاقی ، مصرف دخانیات از مهم ترین عوامل ابتلا به سرطان هستند.

دکتر محسن عظیمی نژاد اظهار داشت: طرز تهیه مواد غذایی اهمیت بسیاری دارد و اگر مواد غذایی مثل نان را بصورت خیلی برشته استفاده کنیم خطر ابتلا به سرطان زایی آن بیشتر می شود .

وی بیان داشت : استفاده از مواد غذایی پرچرب و یا استفاده از روغن زیاد در پخت و پز مواد غذایی مناسب نیست و بایستی از مصرف مجدد روغن خودداری شود.

عضو هیئت علمی دانشکده تاکید کرد: استفاده از سیگار و سایر مواد دخانی در ابتلا به سرطان موثر است و امروزه ثابت شده است بیش از 80 درصد سرطانهای ریه رابطه مستقیمی با استعمال دخانیات دارد.

رئیس دانشکده علوم پزشکی نیشابور خاطر نشان کرد : رژیم غذایی 40-35 درصد ، مصرف دخانیات 25-20 درصد در سرطانها نقش دارند.

وی در پایان گفت : زیاده روی در مصرف گوشت قرمز برای بدن مضر است و باید گوشت سفید از جمله گوشت ماهی و مرغ ، میوه و سبزیجات به میزان کافی ( حداقل دو نوبت در روز ) ، مصرف روزانه حداقل یک لیوان شیر در سبد غذایی افراد گنجانده شود و حتی الامکان باید مواد غذایی به صورت تازه طبخ و مصرف شوند./302/147

 
 شنبه ١٦ بهمن ١٣٩٥- ١٠:٤٥ / شماره خبر: ١٥٧١٥٣
برای این خبر نظری ثبت نشده است
نظر شما
نام :
ايميل : 
*نظرات :
متن تصویر را وارد کنید:
 

خروج