وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی
صفحه اصلياخبار فرهنگ سلامتپيام هاي سلامتيفیلم و تیزربازی های سلامتنرم افزارهای سلامتجدیدترین مطالب سلامتباورهای غلطروزهای سلامتآموزش همگانی تغذیه
صفحه اول
تماس با ما
RSS
يکشنبه ٢٥ آذر ١٣٩٧  -  
 » 
عنوان ها
جدیدترین اخبار
جدیدترین مطالب
اخبار > روزه داران، مصرف چای در وعده سحر را کاهش دهند
 


نسخه چاپي  ارسال به دوست
 
  روزه داران، مصرف چای در وعده سحر را کاهش دهند

یک متخصص تغذیه گفت: احساس تشنگی به دلیل کاهش مصرف چای در ماه مبارک رمضان، موجب تشدید سردرد در فاصله سحر تا افطار می شود.

به گزارش وبدا ، دکتر منصور رضایی متخصص تغذیه، در گفتگو با برنامه «یک نکته یک متخصص» شبکه رادیویی سلامت با بیان این مطلب افزود: استفاده از چای در وعده های افطار و سحر میان ایرانیان مرسوم است.

رضایی با اشاره به این که چای ماده مناسبی برای فعالیت های ذهنی به شمار می آید، ادامه داد: توجه داشته باشیم که چای خاصیت ادرار آوری دارد و به همین دلیل بسیاری از املاح و مایعات طی ساعات روز دفع می شوند؛ بنابراین به روزه داران توصیه می شود حتی المقدور در وعده سحر کمتر چای بنوشند و ترجیحا کم رنگ باشد.

وی در ادامه بیان کرد: بهتر است افراد روزه دار یک هفته پیش از شروع ماه رمضان برای کاهش مقدار چای مصرفی اقدام کنند/

این متخصص تغذیه در پایان اظهارداشت: خاصیت ادرارآوری چای، دلیل عادت بسیاری از افراد به نوشیدن آن است و نبود آن موجب احساس تشنگی در فرد می شود و همین امر موجب تشدید سردرد در فاصله بین سحر تا افطار است.

 
 چهارشنبه ١٠ خرداد ١٣٩٦- ١٣:١٤ / شماره خبر: ١٦١٩٢٩
برای این خبر نظری ثبت نشده است
نظر شما
نام :
ايميل : 
*نظرات :
متن تصویر را وارد کنید:
 

خروج