وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی
صفحه اصلياخبار فرهنگ سلامتپيام هاي سلامتيفیلم و تیزربازی های سلامتنرم افزارهای سلامتجدیدترین مطالب سلامتباورهای غلطروزهای سلامتآموزش همگانی تغذیه
صفحه اول
تماس با ما
RSS
سه شنبه ٢٨ خرداد ١٣٩٨  -  
 » 
عنوان ها
جدیدترین اخبار
جدیدترین مطالب
اخبار > نوبرانه های بهاری را قبل از مصرف ضدعفونی کنید
 


نسخه چاپي  ارسال به دوست
 مدیر اداره نظارت بر مواد خوراکی معاونت غذا و دارو البرز توصیه کرد:
  نوبرانه های بهاری را قبل از مصرف ضدعفونی کنید

مدیر اداره نظارت بر مواد خوراکی معاونت غذا و دارو البرز توصیه کرد: نوبرانه های بهاری را قبل از مصرف ضدعفونی کنید.

به گزارش وبدا ،دکتر مرتضی جعفری با بیان این مطلب افزود: چغاله بادام، گوجه سبز، زرد آلو و توت فرنگی همگی میوه‌های مغذی هستند اما پوست آنها ممکن است به سموم کشاورزی و برخی حاوی میکروب‌های آلوده باشد.

 

وی تاکید کرد: از آنجایی که میوه‌های بهاری، برخلاف میوه‌های زمستانی، معمولا با پوست مصرف می‌شوند، باید قبل از مصرف شسته و با محلول گندزدا به خوبی ضدعفونی شوند.

 
 دوشنبه ١٩ فروردين ١٣٩٨- ٠٨:٢٢ / شماره خبر: ١٨٨٦٨٩
برای این خبر نظری ثبت نشده است
نظر شما
نام :
ايميل : 
*نظرات :
متن تصویر را وارد کنید:
 

خروج